Terug

Matthijs Lambooy

image
Technisch directeur CrossmarX
Who am I

Kern van wat wij doen is automatisering eenvoudiger maken met ons low code platform. Daarmee vergroten wij de produktiviteit bij applicatie-ontwikkeling enorm. Veel van ons werk bestaat dan ook uit Research & Development. Dat is ook precies datgene wat ik het liefste doe en waar ik goed in ben. Veel resultaten van de onderzoeken worden succesvol geintegreerd in ons produkt.

Testimonial

Dat wij met ons low code platform met veel standaard componenten al sinds 2001 op de goede weg zitten, bleek toen wij 2006, 2007 en 2008 3 maal op rij de Rapid Application Race overtuigend wonnen. Inmiddels is onze technologie nog aanzienlijk verder ontwikkeld.

Los van nog eenvoudiger applicaties maken, zijn zaken als security, robuustheid, schaalbaarheid en portabliteit (private cloud) belangrijk. Maar ook bijvoorbeeld onze standaard User Interfaces zijn nu echt van hoge kwaliteit. Ron Tolido, een van de juryleden bij de RAD Race, gaf aan dat onze standaardschermen nog wel wat fraaier konden. Ron hebben wij heel hoog zitten maar we hebben toch eerst nog enige zaken in de kern verbeterd. Daarna hebben we de schil inderdaad geoptimaliseerd. En het is waar.  Gebruikers waarderen natuurlijk optimale schermen, zeker in deze tijd met alle mogelijke devices en schermformaten, meer dan voor hen meer onzichtbare technische zaken. Maar mooie schermen an sich zeggen natuurlijk ook niet veel als het daaronderliggende proces verder niet deugt.

Contact details
Email: lambooy@crossmarx.nl
Phone: +31654771926